top of page

Cadangan memilih Pakej Turki Terbaik

Updated: Aug 31, 2019Pakej Turki Murah

Kenapa Memilih Shahmie Travel & Tours Pengendali Pakej Turki anda?

1)Tour Guide Berpengalaman Tour guide kami tinggal lama di Turki, sangat prihatin dengan kebajikan anda. Mereka juga sangat mahir selok-belok di negara tersebut.Kalau ada rezeki , kita akan dapat guide yang berbahasa Malaysia, tetapi kebanyakan mereka berbahasa Inggeris dengan lancar, nak pakej Turki Murah ,jom sertai kami .KLIK

2) Harga Murah & Berbaloi Dengan harga kami anda dapat semua pakej fullboard termasuk tiket penerbangan ,Penginapan selesa,Tour Harian ke tempat-tempat wajib lawatan di Turki, makan 3 kali sehari ( Halal dan Sedap) dan private transport.

3) Naik Private Transport Pakej sesuai untuk warga emas kerana tidak naik Public Transport.


4)Travel Agency Berlesen Shahmie Travel & Tours Travel berdaftar secara sah. No keahlian kami KPK/LN7301. Kami sentiasa kompeten, jujur dan profesional ketika berurusan dengan anda termasuklah mematuhi akta-akta perlancongan yang pastinya mejamin kebajikan pelanggan dan kewangan anda.

5) Waktu Solat Terjaga Waktu solat sangat kami titik beratkan. Kami guide anda cara solat sebagai musafir.solat Jamak akan di terapkan sepanjang perjalanan dan pemilihan tempat berhenti dan makan yang selesa untuk mengerjakan ibadah , tanpa perlu bersesak dengan kumpulan pelancong yang lain.

6) Khidmat Nasihat PERCUMA Tak pasti pakej mana yang sesuai? musim percutian Turkiyang terbaik untuk anda , Penerbangan yang sesuai dan cepat , Pakaian yang sesuai , keperluan untuk di bawa , penambahan keperluan seharian malah tempat membasuh baju atau laundry juga kami boleh terangkan.Hubungi Travel Consultant kami, kami akan cadangkan pakej yang sesuai dengan situasi anda.

7) Tiada “Tempat Paksa Beli” Anda pernah ikut trip & dipaksa untuk beli barang di tempat yang mahal? Jangan risau, kami tunjukkan tempat shopping murah dan best untuk anda.Semestinya ada tempat istimewa yang kami bawa untuk anda mengalami pengalaman berbeza mengenai pengalaman di Turki , namun kuasa membeli tetap di tangan anda dan kami akan membantu untuk tips-tips mendapatkan barangan Turki pada harga yang terbaik..Tanya sahaja ke wakil pengiring kami yang berpengalaman untuk tips diatas

8) Makanan Halal & Sedap Kami sangat teliti dalam pemilihan restoran, makanan mesti halal & sedap.Kami telah berkhidmat dengan ribuan pelanggan sebelum ini dan menambah baik menu makanan , sesuai dengan citarasa pelanggan dan pada masa yang sama , memilih menu yang mampu di sediakan oleh katerer di Turki supaya pengalaman kulinari di Turki menjadi kenangan kepada pelanggan kami.

9) Susunan Tour yang menyeluruh , tetapi tidak terkeja-kejar.

Kami menyusun laluan di Turki dengan keutamaan kepada keselesaan peserta , untuk memberikan pengalaman terbaik bercuti di Turki , pakej turki kami akan melalui hampir 7 destinasi utama di seluruh Turki ..Perjalanan sejauh 3,000KM seharusnya dinikmati sepenuhnya oleh peserta dan tidak memenatkan .

Sebarang pertanyaaan , Hubungi kami di talian 010-6000 300( Jabir ) 010-8008 303 ( Hafiz ) untuk pertanyaan lanjut

Jadual Perjalanan Trip Ke Turki


1,199 views0 comments
bottom of page