top of page

PAKEJ TURKI TERBAIK

Mount Erciyes

Tempahan

PILIHAN PAKEJ TURKI

Pakej Turki Murah Wow Vacation

PILIH TAHUN/MUSIM DI BAWAH 

Pakej Turki Murah Wow Vacation

2024
(Musim Sejuk)

Pakej Turki Murah Wow Vacation

2024
(Musim Bunga/Tulip/Panas)

Pakej Turki Murah Wow Vacation

2024
(Musim Luruh/Buah)

Pakej Turki Classical Popular: 10 Hari 7 Malam

Wow Vacation kembali dengan tawaran yang menarik untuk Pakej Turki murah fullboard pada tahun ini.

Kali ini kami ingin membawa anda ke laluan dan perjalanan melancong ke Turki yang pastinya menyeronokkan. Dapatkan Pakej Turki Murah dan Pakej Turki terbaik sepanjang tahun dari senarai perlepasan mingguan kami ,semestinya dengan pengurusan yang terbaik dan harga menarik

Bagi ramai pelancong tegar Turki adalah satu kemestian dalam senarai tempat harus dilawati.

Ada banyak keunikan pada bandaraya bersejarah ini dan jika anda menghayati sejarah, salah satu tamadun islam terbesar terbinanya disini.Turki juga merupakan destinasi pelbagai keindahan samada destinasi bersejarah , destinasi Flora dan Fauna , Destinasi keindahan Landskap dan juga pertembungan budaya Timur dan Barat yang menjadikan destinasi ini sangat menarik bagi setiap pelawat  yang datang kesini .

 

PILIHAN MUSIM MELAWAT TURKI

1) MUSIM SEJUK-WINTER (DECEMBER ,JANUARI,FEBRUARI)

2) MUSIM BUNGA-SPRING  (MARCH, APRIL -MAY)

3) MUSIM PANAS -SUMMER (JUN,JULAI,OGOS)

4) MUSIM LURUH (SEPTEMBER,OKTOBER-NOVEMBER)

i. Musim sejuk di Turki ,harga Pakej Turki lebih mahal kerana cuti sekolah dan peserta berkesempatan untuk bermain salji cuma peserta perlu tahan sejuk. Waktu siangnya juga pendek. Musim sejuk sekitar bulan Disember sehingga Mac.

ii. Musim bunga di Turki paling cantik bermula 1 April sehingga 30 April. Cuaca panas tetapi berangin sejuk. Istanbul dipenuhi dengan bunga tulip.Ini adalah tempoh paling sesuai bagi peserta yang mahu cuaca selesa untuk bercuti .

iii. Musim panas di Turki sekitar Mei sehingga September. Waktu siang lebih panjang, banyak aktiviti boleh dilakukan. Harga hotel naik 2 kali ganda dari biasa. Pelancong memenuhi Turki sekitar musim ini terutamanya pelancong Eropah .

iv. Musim luruh di Turki sekitar Oktober dan November. Cuaca tidak panas cuma kadangkala hujan. Istanbul mulai lengang dengan pelancong. Daun-daun maple kuning keemasan boleh dilihat sekitar bulan November.

PAKEJ TURKI TERBAIK DARI WOW VACATION 
✔ Betul tuan tuan, puan puan semua. Dengan hanya RM 4,688 dah boleh sertai trip kami ke Turki. Murah sangat kan? Ya, sememangnya harga pakej Turki kami paling murah di pasaran sekarang. Nak booking RM1000 je. Jom la cepat booking, pakej Turki kami memang terlajak laris ni. Dapatkan Pakej Turki Murah dan Menarik dari tawaran kami yang di kemaskini setiap minggu:


BANDAR YANG AKAN KITA LAWATI
[Istanbul – Bursa – Pamukkale – Konya – Cappadocia – Bolu – Ankara - Istanbul]
.
✔ Dekat Kota Istanbul ni kita akan melawat Blue Mosque, Hagia Sophia, Istana Topkapi dan Grand Bazaar yang menempatkan lebih 4000 unit kedai yang merupakan tarikan utama pelancong di Kota Istanbul !!!
.
✔ Kemudian kita pergi juga membeli belah barangan kulit berkualiti di Leather Products Outlet lepas tu melawat Cotton Castle ( Lereng Bukit berwarna putih dengan geografi yang sangat menarik) di kota lama Hierapolis. Yang utama tentulah melawat Cappadocia yang terkenal dengan geografi menakjubkan hasil muka bumi indah ciptaan Allah ,hanya boleh di alami di Cappadocia Turki.
.
✔ Itu hanya serba sedikit program kita di Turki, banyak lagi tempat tempat menarik yang akan kita lawat selama 10 Hari 7 Malam ni. Memang satu lawatan impian untuk semua pengembara seluruh dunia..Sekali dah sampai akan teringat sampai bila-bila
.
✔Apa yang anda perlu tahu berkenaan Pakej Turki ini ?😊
.
S: Berapa Bandar Pakej Turki ini akan pergi ?
J : Kita akan explore 6 wilayah utama di Turki. Trip ini mengambil masa selama 10 hari 7 malam , 7 malam di Hotel Turki
.
S : Apa beza Pakej Turki ini dengan yang lain?
J : Dengan harga SUPER JIMAT anda akan di bawa hampir semua lokasi utama lawatan di Turki , kita akan menghabiskan lebih kurang 2,000 KM perjalanan darat melihat keajaiban dan keindahan bumi Turki yang selama ini kita lihat dalam gambar sahaja.

Ya, Harga kami adalah antara yang terbaik untuk nilai yang anda akan terima .
.
S: Apa kami dapat kalau daftar pakej ini?
J: Anda akan dapat naik Bosphorus Cruise persendirian PERCUMA yang bernilai USD60 (RM270), Kalau dengan pakej agensi lain, mungkin perlu bercampur dengan kumpulan dan tetamu dari tempat lain ye.
.
S:Bilakah masa yang terbaik untuk ke Turki ?
J: Turki mempunyai 4 musim. Kesemua musim adalah waktu terbaik untuk melawat Turki...Setiap musim ada keunikan tersendiri..
.
✔ Dengan RM4,688 ni apa yang anda akan dapat ?
▪ Tiket Penerbangan pergi dan balik ( Emirates /Mahan Air / Singapore Airlines / Qatar Airways )
▪ Cukai lapangan terbang.
▪ Penginapan di Hotel bertaraf 4* di semua lokasi.
▪ Makanan halal ( Breakfast ,Lunch ,Dinner)
▪ Elaun Check in beg 30kg.
▪ Pengangkutan seperti dalam aturcara dan bayaran masuk.
▪ Tour Leader dari malaysia
.
HARGA ALL IN (FULLBOARD)  
🛎 Cepat dapatkan seat dengan harga yang murah habis. Untuk keterangan lebih lanjut,Hubungi kami CEPAT CEPAT !!! :

bottom of page